Search

Slimme duo rolgordijnen op maat

Upgrade je interieur met Smartblinds slimme duo rolgordijnen. Met een smart duo rolgordijn in huis heb je op ieder moment de controle over de lichtinval en je privacy. Bekijk onze duo rolgordijn stoffen en stel eenvoudig jouw slimme duo rolgordijn op maat samen! Wil je onze kleuren en stoffen eerst in het echt zien? Vraag dan gratis kleurstalen aan!

2 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren

2 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Smart duo rolgordijnen: De slimme oplossing voor ieder huis

Een slim duo rolgordijn biedt comfort en flexibiliteit in huis. Met de slimme duo rolgordijnen van Smartblinds kun je op elk moment de perfect balans creëren tussen daglicht, privacy, temperatuur en sfeer in huis. Dankzij de slimme bediening met de draadloze motoren heb je altijd de controle over je raamdecoratie, waar je ook bent. Smart duo rolgordijnen combineren duurzame materialen met de nieuwste technologie. Dat maakt ze naast stijlvol dus ook nog eens super makkelijk in gebruik!

Slimme duo rolgordijnen verbinden met je smart home

De slimme duo rolgordijnen van Smartblinds integreer je naadloos met andere smart home apparaten binnen de grootste smart home platformen. Me de Eve Motionblinds Matter Motor verbind je jouw smart duo rolgordijn moeiteloos met platformen zoals Google Home, Amazon Alexa of Apple HomeKit. Dankzij het Matter-protocol zijn er geen extra bridges of apparaten nodig om deze koppeling te realiseren. Het enige wat je nodig hebt is een smart hub van het platform wat je gebruikt, die als Thread border router kan fungeren. Voor Google Home gebruikers is dit bijvoorbeeld een Google Nest Hub 2, Nest Hub Max of een Nest Wi-Fi Pro. Klik op de pagina's hieronder om te kijken hoe je jouw smart duo rolgordijn verbindt met het door jou gewenste smart home platform:

slimme duo rolgordijnen

Slimme duo rolgordijnen met draadloze motoren en eenvoudige installatie

De slimme duo rolgordijnen van Smartblinds zijn zo ontworpen dat installatie kinderspel is. Doordat de motor draadloos is en zit ingebouwd in de buis van je duo rolgordijn, heb je geen last van bedrading. Je hoeft alleen 1 à 2 keer per jaar de batterij van de motor op te laden met de meegeleverde USB-C kabel. De rest van de installatie van je duo rolgordijn is ook eenvoudig uit te voeren. Bevestig de meegeleverde cassette steunen aan je venster, platfond of wand, klik de jouw smart duo rolgordijn in de steunen en scan de QR-code van je Smartblind via de app van jouw smart home platform. Volg vervolgens de stappen binnen de app en binnen enkele minuten heb jij je slimme duo rolgordijn geïnstalleerd.

De voordelen van een slim duo rolgordijn

Een slim duo rolgordijn biedt verschillende voordelen die stuk voor stuk de ervaring van jouw woning verbeteren:

  • Slimme bediening: Het grootste voordeel van slimme duo rolgordijnen is de eenvoudige bediening via je smart home app. Daar kun je naast het swipen van je duo rolgordijn naar de juiste hoogte ook scènes en automatische bewegingen van je smart duo rolgordijn instellen en je kunt zelfs je slimme duo rolgordijn aansturen via spraakopdrachten.

  • Verhoogde veiligheid: Als je je slimme duo rolgordijnen automatiseert, bewegen ze dus ook wanneer je niet thuis bent. Zo creëer je in je afwezigheid toch de indruk dat er iemand in huis is die de raamdecoratie bediend. Zo schrik je inbrekers af en verhoog je de veiligheid van je huis.

  • Geschikt voor iedereen: Elektrische duo rolgordijnen zijn geschikt voor iedereen. Ze bieden gemak aan mensen die minder mobiel zijn en ze zijn kindvriendelijk doordat er geen koorden met lussen aan zitten waar kinderen in verstrikt kunnen raken.

  • Energiebesparing: Dankzij slimme technologieën zoals bijvoorbeeld 'adaptive shading' kun je met je smart duo rolgordijnen energie en kosten besparen door op basis van de stand van de zon en de intensiteit van het zonlicht je binnenklimaat reguleren. Zo hou je 's zomers de warmte buiten en zorg je 's winters dat je slimme duo rolgordijnen de warmte in huis houden.

smart duo rolgordijnen

Een smart duo rolgordijn op maat

Bij Smartblinds bestel je uitstuitend je slimme duo rolgordijnen op maat. Naast de keuze uit verschillende stofcollecties en kleuren, kun je je smart duo rolgordijn verder afstellen naar jouw wensen met bijvoorbeeld de kleurkeuze van je cassette. Begin met configureren door de door jou opgemeten maten in te vullen. Klik op de groene knop 'bereken prijs' en stel je duo rolgordijn verder af naar jouw wensen. Terwijl je aan het configureren bent kun je zien hoe je slimme duo rolgordijn eruit komt te zien! Ben je toch benieuwd naar andere opties? Bekijk dan eens onze smart rolgordijnen.

VRAGEN OVER SMART DUO ROLGORDIJNEN

Hoe kan ik slimme duo rolgordijnen bedienen?

Slimme duo rolgordijnen van Smartblinds zijn op verschillende manieren te bedienen. Zo kun je jouw duo rolgordijnen koppelen aan je telefoon. Hierdoor heb je de optie om te swipen, timers in te stellen en automatische scènes aan te maken op basis van triggers. Tot slot heb je ook nog het handige pull-koord, waarmee je met 1 korte ruk jouw duo rolgordijn naar een positie beweegt.

Hoe koppel ik een smart duo rolgordijn aan mijn smart home?

Het koppelen van je smart duo rolgordijn aan je smart home is heel eenvoudig. Scan de QR-code aan het tassel van je koord via de app van jouw smart home platform, volg de stappen in de app en start direct met het automatiseren van je duo rolgordijn! Let op: voor de koppeling van je Smartblinds aan een smart home platform, heb je een smart hub nodig die als Thread border router kan fungeren.

Hoevaak moet ik mijn slimme duo rolgordijnen opladen?

De slimme duo rolgordijnen van Smartblinds hoeven bij normaal gebruik maar 1 à 2 keer per jaar opgeladen te worden. Dit doe je eenvoudig met de meegeleverde USB-C kabel.

Hoe maak je een smart duo rolgordijn schoon?

De slimme duo rolgordijnen van Smartblinds worden standaard geleverd met een cassette, die stof en vuil tegenhoudt. Mocht je jouw slimme duo rolgordijn toch willen schoonmaken, bekijk dan onze informatiepagina over duo rolgordijnen schoonmaken.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!